Miresevini ne Hapesira Computers

Disponojme Aksesore per PC

Aksesoret per kompjutera jane nga me te shumtet. Ne dyqanin tone disponojme nje shumellojshmeri artikujsh per kompletimin e kompjuterit tuaj. Cdo produkt ka 12 Muaj Garanci.

Asistence Soft & Hardware

Kemi nje eksperience te madhe ne fushen e asisitences teknike. Kryejme asistence per soft dhe hardware. Formatime dhe instalime programesh baze. Pastrime nga viruset dhe rekuperim te dhenash. Keto jane disa nga sherbimet qe ne ofrojme.

Rrjete Kompjuterike

Sigurisht se pa kompjutera nuk do te kete as rrjete kompjuterike. Ne jemi ne gjendje te krijojme rrjete per çdo nevoje tuajen.

Web & Graphic Design

  • Kodim HTML 5
  • Import/Export te dhenash
  • Rimodelim CSS
  • Wordpress Multisite
  • PSD Web Design
  • Sherbime Host
  • Prezantime ne Flash
  • Regjistrim adrese
Aksesore
Asistence
Rrjete
Faqe interneti